Perdormire
Реклама

ОПТИКА ЛМ КОЈА СЕ НАОЃА НАСПРОТИ „ЗДРАВЕЦ“ КАЈ „ГЛОБАЛ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА, УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Струмичката Оптика ЛМ која се наоѓа наспроти „Здравец“ кај „Глобал“ има потреба од девојка за работа. Сите заинтересирани за подетални информации може да се упатат директно во оптиката во периодот од 09:00 часот па се до 17:00 часот. Работното искуство не е задолжително, потребна е само одлична комуникација со луѓе и желба за работа. Условите одлични, плата на секој први!