strumica denes logo

ОГЛАС: ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ-СТРУМИЦА РАСПИШУВА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РАБОТНИЦИ ЗА ВО МАРКЕТ!

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Реклама

МГ ПРОАКТИВ ДОО (Здравец Маркети) Струмица распишува оглас за вработување на работници за во маркет

Потребни квалификации:
• Минимум средно образование
• Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност
• Работно познавање на компјутери

Личен профил:
• Љубезен и професионален однос кон потрошувачите
• Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
• Kомуникативна, одговорна и лојална личност
• Самоиницијативност и посветеност на работата
• Динамичност, желба за работа и тимски дух

Ние нудиме:
• Основна плата 15.000 денари + бонуси + исплата на сите изработени прекувремени часови
• Пријатна работна атмосфера
• Регрес и платен одмор согласно Законсите нормативи
Email: amgcasa@yahoo.com
Контакт Тел:075/478-644