strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКА ФИРМА ЗА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ ВРАБОТУВА НА ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ!

Автор:

Датум:

јули 29, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 29, 2019

Категории:

Реклама

Фирмата за тапациран мебел ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ има потреба од:

-Еден работник со работно искуство (ТАПАЦЕР)
-Еден работник со работно искуство (КОВАЧ)
-Еден работник со и без работно искуство (ПРИПРЕМАЧ НА ЕЛЕМЕНТИ)

Се работи од понеделник до петок. Одлична плата на почетокот на месецот! Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 072/262-271 или во салонот на ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ.Струмица