strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА СО ЕУ ПАСОШ!

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Реклама

Вработување во една од високо рангираните фирми на пазарот на трудот во Германија
Обезбедено и платено:

– Превоз од Марибор(Словенија) до градилиштето/фабриката во Германија и назад за време на годишен одмор,како и превоз секој ден до работно место.

– Сместување: Фирмата има свои добро уредени станови со сопствени купатила и кујни.

– Работно заштитни средства (работни одела и работни обувки).

– Германско осигурување (пензиско и здраствено) после 2 месеци работа.

– Добивање плата секој 18ти од месецот на банкарска сметка.

НАПОМЕНА: Долунаведените плати се НЕТО почетни и истите се подложат на раст доколку работникот успешно соработува со фирмата.

Работни позиции:

Фабрика:

Монтери (монтажа да делови за камионски приколици) – 8.00 eur

Бравари (работа по даден нацрт) – 8.00/8.50 eur

Заварувачи – 8.00/8.50 eur

Автолакери – 8.50 eur

Автолектричари – 8.50 eur

Монтери кои зборуваат германски и способни да водат мала група на работници – 8.50 eur

Силиконери – 8.00 eur

Градилиште:

Кнауф (тест период од 1месец) – 8.00/9.00 eur

Молер – 8.00 eur

ТИГ заварувач – 10.00/12.00 eur

Плочкар (тест период од 1месец) – 8.00/9.00 eur

ПОТРЕБНИ СЕ РАБОТНИЦИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО. МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Контакт: +389 77 612 214 +389 71 560 091