OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД ОПШТА РАБОТНИЧКА И ПОМОШНИК КУВАР, УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

мај 7, 2019

Елитниот и познат ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од општа работничка и помошник кувар, условите одлични. Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 653 586

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: