ОГЛАС: СТРУМИЧКАТА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА „PEAK“ БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

јули 6, 2019

Струмичката бензинска станица „PEAK“ бара девојки за работа. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 072 249 144 или на мејл на stoilevskisasha@gmail.com. Плата и условите одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: