strumica denes logo

ОГЛАС: СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО „ГЛОБАЛ“ НА ПРИЗЕМЈЕ!

Автор:

Датум:

септември 16, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 16, 2019

Категории:

Реклама

Се издава деловен простор во „Глобал“ на приземје. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 076 425 584