strumica denes logo

ОГЛАС: НОВООТВОРЕНАТА НАЈСОВРЕМЕНА ПИЛАНА ВО ОКОЛИНАТА „ЛУКАС ПРОДУКТ“ ВРАБОТУВА!

Автор:

Датум:

јули 12, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 12, 2019

Категории:

Реклама

Една од најсовремените пилани во околината „ЛУКАС ПРОДУКТ“ која во иднина ќе се занимава со обработка и производство на даски, талпи, греди и слично, има потреба од тим за работа. Предност имаат лица со искуство за управување на BRENTA односно BANSEK. Услови одлични! Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 346 744