ОГЛАС:НАСКОРО НОВ ПИЦА РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ ВО САРАЈ: ПОТРЕБНИ КУВАР\КА И КЕЛНЕР\КА-ПЛАТА 25.000 И 22.000 ДЕНАРИ!

јуни 25, 2019

Наскоро во Сарај ќе се отвори нов пица ресторан „Џоканов“. Потребни се кувар\ка и келнер\ка за работа. Плата 25.000 и 22.000 денари. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 076 253 444

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: