Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС: КОМПАНИЈАТА „АГРОС“ ВРАБОТУВА КОМЕРЦИЈАЛИСТ-ДИСТРИБУТЕР ВО СТРУМИЦА!

Home

ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТА ФИРМАТА “АГРОС” ОД ОХРИД РАСПИШУВА ОГЛАС ЗА РАБОТНО МЕСТО КОМЕРЦИЈАЛИСТ-ДИСТРИБУТЕР, ЗА ПОДРУЖНИЦА МАГАЦИН СТРУМИЦА.

КАНДИДАТИТЕ ТРЕБА ДА ИМААТ ЗАВРШЕНО МИНИМУМ СРЕДНО УЧИЛИШТЕ, ДА ИМААТ ПОЛОЖЕН ВОЗАЧКИ ИСПИТ ОД “Б” КАТЕГОРИЈА И ВОЗАЧКО ИСКУСТВО, И ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА ОД РАБОТА СО КОМПЈУТЕРИ.
КАНДИДАТИТЕ СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО ЗЕМЈОДЕЛСКО УЧИЛИШТЕ ИЛИ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ФАКУЛТЕТ ЌЕ ИМААТ ПРЕДНОСТ ПРИ ИЗБОРОТ.

ОГЛАСОТ СЕ РАСПИШУВА НА ОДРЕДЕНО ВРЕМЕ, ДО 31.12.2020 ГОДИНА, СО МОЖНОСТ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ, АКО СЕ ЗАДОВОЛНИ ДВЕТЕ СТРАНИ!

ОГЛАСОТ ТРАЕ ДО 23.02.2020 ГОДИНА.
ЗАИНТЕРЕСИРАНИТЕ КАНДИДАТИ СВОЕТО CV ДА ГО ИСПРАТАТ НА ЕМАИЛ:
agrosohrid@gmail.com

КАНДИДАТИТЕ КОИ ЌЕ ВЛЕЗАТ ВО ПОТЕСЕН ИЗБОР ЌЕ БИДАТ ПОВИКАНИ НА ИНТЕРВЈУ ПОСЛЕ ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОГЛАСОТ.