Perdormire
Реклама

ОГЛАС: ИТАЛЈАНСКИОТ БРЕНД ЗА ДУШЕЦИ ПЕР ДОРМИРЕ ИМА ПОТРЕБИ ОД ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИНОТ ВО ДАБИЛЕ, ПОЧЕТНА ПЛАТА 20.000 ДЕНАРИ!

Home

Италјанскиот бренд за душеци Пер Дромире, има потреба од лице за работа во магацинот во Дабиле. Почетната плата е 20.000 денари. Кандидатите може да се пријават на телефон:034 522 284