strumica denes logo

ОГЛАС: ХОТЕЛ ВИЛА ПАРК ИМА ПОТРЕБА ОД РЕЦЕПЦИОНЕР/КA, УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

септември 17, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 17, 2019

Категории:

Реклама

Хотел Вила Парк има потреба од рецепционер или рецепцинерка. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070364381