ОГЛАС: Фирмата Најк Пром ДООЕЛ с.Дабиле – Струмица има потреба од продавач на земјоделска механизација!

мај 9, 2019

Фирмата Најк Пром ДООЕЛ с.Дабиле – Струмица има потреба од продавач на земјоделска механизација. Потребно е лицето да има возачка дозвола минимум Б-категорија. Предност ке имаат лицата со завршено Машински техничар, познавање на работа со компјутер, работно искуство. Пријавување од прв ден на работа на неопределено време. Плата солидна.

Информации на телефон – 075-468-451 CV na email : najkprom@live.com или во просториите на Најк Пром с.Дабиле, секој работен ден од 08 до 17 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: