Perdormire
Реклама

ОГЛАС: DENTAL CENTER ZEBEKOV ИМА ПОТРЕБА ОД МЕДИЦИНСКА СТОМАТОЛОШКА СЕСТРА СО ПОЛОЖЕН СТРУЧЕН ИСПИТ!

DENTAL CENTER ZEBEKOV има потреба од медицинска стоматолошка сестра со положен стручен испит. Заинтересираните кандидати да се обратат на тел. 071 400 639 или во просториите на DENTAL CENTER ZEBEKOV на ул. „Киро Абрашев“ бр.32-Струмица.