ОГЛАС: „АСТИ 2007“ ИМА ПОТРЕБА ОД МАЈСТОРИ ЗА ПЛОЧЕСТ МЕБЕЛ СО РАБОТНО ИСКУСТВО, ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ!

октомври 7, 2019

Компанијата за Мебел „АСТИ 2007“ има потреба од работници со работно искуство.

МАЈСТОРИ ЗА ПЛОЧЕСТ МЕБЕЛ
– ОДЛИЧНА И РЕДОВНА ПЛАТА ОД 30.000 ДЕНАРИ

Работните позиции се наоѓаат во С. Калугерица,Радовиш. Превозот е обезбеден. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071/253-094

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: