Perdormire
Реклама

ОДЛИЧНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ВИКЕНДОТ И ОДЛИЧНА ЦЕНА: ЗА 650 ДЕНА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО НЕА КАЛИКРАТИА И НЕА ФЛОГИТА, ПАТУВАЈТЕ СО АСТРАИОН-СТРУМИЦА!

🌊🌴☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратиа и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!!!

📌 Термин:

18.07.2019 – Четврток
21.07.2019 – Недела
➡ Поаѓање во раните утрински часови

Цена: 650 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ;☎️ 034 609 209
или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара ”Култура”