ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „PULSE FITNESS & SPA POWERED BY ATLANTIS“ ВРАБОТУВА ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ, SEELS МЕНАЏЕРИ, РЕЦЕПЦИОНИСТИ И ХИГИЕНИСТИ!

септември 18, 2019

„Pulse fitness & SPA powered by Atlantis“ има потреба од фитнес инструктори, seels менаџери, рецепционисти и хигиенисти. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број 078 360 930 и да ја побараат Катерина.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: