Home

Perdormire
Реклама

НОВО ВО СТРУМИЦА: „THE FRUITY STOP“ НОВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА СВЕЖО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ВО ГРАДОТ ВЕДНАШ ДО COFFEE STOP!

Home

The Fruity Stop е името на новата специјализирана продавница за свежо овошје и зеленчук во Струмица која се наоѓа веднаш до COFFEE STOP или поточно сендвичара РОЛИНГ.

The Fruity Stop ги информира струмичани дека вршат и достава до дома за време на полицискиот час од ПЕТОК до ВТОРНИК во периодот од 09:00 до 21:00 часот, а останатите денови The Fruity Stop ќе работи од 08:00 до 15:30 часот.

Инаку, доколку имате сметка која изнесува повеќе од 500 денари, доставата е бесплатна.

Своите нарачи може да ги направите и преку фејсбук и инстаграм или пак да се јавите на следниот телефонски број: 078 243 222

ФЕЈСБУК: The Fruity Stop FB
ИНСТАГРАМ: @thefruitystop