Home

Perdormire
Реклама

НОВО ВО СТРУМИЦА: КЛУБ „МАФ-МАФ“ СЕ ВРАЌА МЕЃУ СТРУМИЧАНИ – ВЕЧЕРВА ОТВОРАЊЕ НА ДОБРО ПОЗНАТОТО МЕСТО ВО ГРАДОТ!

Home

„МАФ-МАФ“ вечерва повторно се враќа меѓу струмичани!

Од 23:00 часот вечерва, струмичани по долго време ќе може да уживаат во клубската музика и забавите кои секогаш „МАФ-МАФ“ ги има врежано во меморијата на секој од нас!

За вечерашната забава ќе биде задолжен познатиот диџеј „FUNKSTER“ а веќе утре односно во недела, ќе имаме одлично и забавно танчерско дуо!

Вашите резервации може да ги направите на 078 433 804.

Да ја вратиме надежта за убав ноќен живот во Струмица сите заедно! Ваш „МАФ-МАФ“.