strumica denes logo

НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ВАШИТЕ ЛЕТНИ ОДМОРИ ДА СТАНАТ ПОЖЕШКИ-ROYAL SOFT-СТРУМИЦА ВИ НУДИ ВИДЕО НАДЗОР СО ОГРОМЕН КВАЛИТЕТ!

Автор:

Датум:

мај 28, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 28, 2019

Категории:

Реклама

 

Не дозволувајте вашите летни одмори да ви станат пожешки. Искористете го квалитетниот видео надзор што ви го нуди ROYAL-SOFT Computers-Струмица. ROYAL-SOFT се наоѓаат зад „Глобал“ во ист ред каде се наоѓа и „Синоличка“.