НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: BURGER HOUSE SPEED БАРА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА, ШАНКЕРИ И КЕЛНЕРИ!

јуни 1, 2019

Наскоро ново во Струмица! Burger House Speed бара работници за во кујна, шанкери и келнери. Burger House Speed се наоѓа веднаш позади „Тинекс“ до „Црвена Ружа“. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 390 333

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: