Home

Perdormire
Реклама

Највкусните домашни кифлички,пури и пирошки во Струмица,15 години дел од вашата трпеза!

Home

Добро познатите и највкусните домашни кифлички,пури и пирошки од Малиот Пекар веќе 15 години се дел од вашата вкусна трпеза.Ниту еден празник,слава,роденден или именден не поминал без традиционалниот вкус на производите од Малиот Пекар…

Од менито издвојуваме:

  • -Кифлички обични или со сирење
  • -Пури со ким
  • -Мини пица кифлички
  • -Ружи кифлички
  • -Пирошки
  • -Лиснати кифлички
  • -Чуреци

Сите производи се произведени по НАССАР стандарди,декларирани и произведени по домашен уникатен рецепт.Во прилогот разгледајте ги нашите производи кои можете да ги порачате на:

Телефонскиот број:071 307 673, или директно во нашата пекара на ул.Климент Охридски бр.98 Струмица

Линк:https://www.facebook.com/topbrendkfk/