МОМЦИТЕ КОИ ГИ ОБОЖАВА ЦЕЛ БАЛКАН ДОАЃААТ ВО „ПЛАТИНУМ“ ВО ПЕТОК: THCF ВЕТУВА ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

мај 28, 2019

Раперското дуо THCF – Тхц Ла Фамилија за прв пат ни доаѓаат во клубот.Заедно во еден ритам да ѓи испееме нивните хитови “ Екипа најјача “ “ Ником није ночас као мени “ “ 100 “ и последната нова трака “ ЦЕЛА ФАМИЛИЈА “

Info and reservation:

📞 / viber 📩

070/384-684 Стефан Христов

070/639-526 Гога

078/596-130 Николас Стојанов

078/765-262 Дони Шилинов

071/832-602 Филип Коцев

075/646-784 Кате Атанасова

071/332-712 Боби Николов

078/391-350 Цеце Беџовска

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: