Perdormire
Реклама

МАКПРЕИУМ ВРАБОТУВА: СЕ БАРА ШОФЕР ЗА ВОЗЕЊЕ НА КАМИОН НА РЕЛАЦИЈА ГРЦИЈА-АУСТРИЈА-ГРЦИЈА!

Home

МАКПРЕМИУМ вработува! Се бара шофер за возење на релација Грција-Аустрија-Грција. Релацијата се вози преку FERRY БРОД, а шоферот е пожелно да поседува бугарски документи. За подетални информации заинтересираните може да се јават на следните контакт броеви: 071-271-280,070-208-522 и вибер контакт 0031651577269 – Тони Касапов.