strumica denes logo

КОЗМЕТИЧКИ САЛОН „DOLL HOUSE“ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ КОЈ СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШИОТ ИЗГЛЕД!

Автор:

Датум:

септември 25, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 25, 2019

Категории:

Реклама

Кликнете ОВДЕ за да ја посетите фејсбук страницата на „DOLL HOUSE“

Козметичко студио „Doll house“ ви ги нуди сите козметички и фризерски услуги заедно со професионален make up master. Посетете ги на улицата „4 јули“ бр. 1. Телефонски број: 077 919 307