КАМПАЊА ЗА ПОФАЛБА: ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА-МИС СТОН ЦЕНТАР-СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРА КАМПАЊА ПРОТИВ ФРЛАЊЕТО НА ХРАНА!

јули 11, 2019

Дијаконија Македонија, Мис Стон Центар – Струмица организира кампања против фрлањето на храна. Покажи ја твојата хуманост на дело и заедно да се бориме против гладот. Донирајте продукти кои што ќе послужат за приготвување на топла храна.
И ТИ МОЖЕШ ДА ДОНИРАШ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: