strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПО ПОВОД ВТОР РОДЕНДЕН НА ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ, РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ ЦЕЛ ОКТОМВРИ ВО НИВНИОТ САЛОН!

Автор:

Датум:

октомври 2, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

октомври 2, 2019

Категории:

Реклама

По повод втор роденден на ЕФ-КАЕМ Мебел, роденденски попусти цел октомври на целиот асортиман од 10% до 30% на експонати и многу изненадувања и подароци за клиентите! ЕФ-КАЕМ исто така објави дека имаат специјална промотивна цена од 15.999 денари на гарнитура агол тим со гратис табуретка. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: