strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА:ОТВОРЕН САЛОН „МАРМО” СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ЗА МЕБЕЛ ЗА БАЊИ ОД СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Автор:

Датум:

јуни 17, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јуни 17, 2019

Категории:

Реклама

Ново во Струмица! Отворен салон „Мармо“ специјализиран за мебел за бањи од сопствено производство. Инаку салонот „МАРМО” е на добро познатата струмичка фирма „КСЕРКАН” којашто оваа година слави 24 години постоење. Моделите во салонот „МАРМО” се инспирирани од италиjанските модни трендови, во кои се препознава едноставниот и функционален дизајн. Покрај мебел за бањи, “МАРМО” има и голем избор на гранитни плочки од сопствен увоз од Италија и Кина како и цела пропратна санитарија. „MAРМО“ се наоѓаат на транзитниот пат наспроти новата автобуска станица!