strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: КВАЛИТЕТНА ИЗРАБОТКА, ПРИСТАПНИ ЦЕНИ И ВРВНА УСЛУГА, ВАШИОТ ОМИЛЕН НАКИТ ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВО ЗЛАТАРА „ГОЛДМАК“

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

Реклама

Без разлика дали се работи за свадбена церемонија, роденден, матурска забава и сл., накитот отсекогаш е оној неизбежен дел кој би бил најидеален за подарок. Но, не секаде го добивате она квалитетното и она што токму вие сте го замислиле да го купите. Почитувани, со огромно задоволство ви претставуваме дел од накитот на новоотворената златара во Струмица „ГОЛДМАК“ која се наоѓа веднаш до „Глобал“ или поточно на Булевар „Маршал Тито“ бр.5. „ГОЛДМАК“ за разлика од остатите се разликува по тоа што тие изработуваат и накит по нарачка. Покрај фотографиите кои ви ги подготви Струмица Денес, повеќе за нив може да погледнете и на нивната официјална страница: https://www.goldmak.mk/. Во продолжение погледнете ги фотографиите: