strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЈУГОШПЕД“ ОТСЕГА СО НОВ САЛОН „ЈУГОПОД“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

Автор:

Датум:

април 14, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

април 14, 2019

Категории:

Реклама

 

„ЈУГОПОД“ неодамна се пресели на нова и поголема локација во Струмица на транзитниот пат „Климент Охридски“ бр. 77. „ЈУГОПОД“ се занимава со продажба на големо и мало и постои 20 години на македонскиот пазар. Од големата палета на производи „ЈУГОПОД“ ви нуди:

-Ламинат
-Масивен паркет
-Повеќеслоен паркет
-Лајсни мдф
-Лајсни пвц
-Сите видови подни изолации
-Кровни прозори
-Тавански скали
-Ламперија
-Прозорна даска, окапник итн.

Сите артикли кои ги нуди „ЈУГОПОД“ се од познатите светски бренда за кои воедно е главен застапник за целата држава и тоа:

-Krono Original
-Kaindl
-Scheuncher
-Invado
-Vox
-Velux
-Balkanlar A.S
-Oman
-VTM и др.

„ЈУГОПОД“ ви нуди квалитетни производи и пристапни цени за секој. За љубезноста и добрата услуга во нивниот салон надалеку се зборува и слуша, затоа ова е уште една причина за да ги посетите.