(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ИСАЈ OPTICS“ СО НОВ, МОДЕРЕН И ДОБРО ОПРЕМЕН САЛОН ВО ГРАДОТ!

јуни 9, 2019

„ISAJ OPTICS“ отвори свој салон на нова локација во Струмица кој е доста модерен и добро опремен! „ISAJ Optics“ постојат веќе три години на пазарот, а во интерес на нивните потрошувачи како што изјавија тие, решиле да го зголемат изборот и отворија ново место, салон во кој изборот ќе биде навистина зголемен!

„ISAJ Optics“ се опремени со најновите машини за изработка на очила, опремени се со високо квалитетни и најсовремени апарати за одредување на диоптри и изработка на леки. „ISAJ Optics“ снабдени се со високо брендирани производи кои во моментот се најпродаваните во светот. За самиот успех на нивното работење зборуваат многуте задоволни клиенти!

Вистинска професионалност, добар квалитет и одличен пристап на самите вработени кон клиентите. Новиот салон на „ISAJ Optics“ се наоѓа на улицата „Гоце Делчев“ бр.1! Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отварањето подготвена од Столе Ангелов:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: