(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВА КВАЛИТЕТНА КОЛЕКЦИЈА НА ТРЕНЕРКИ ВО ПРОДАВНИЦАТА НА „ПРЕМИУМ ЕМ“ ВО СТРУМИЦА!

септември 6, 2019


„ПРЕМИУМ ЕМ“ повторно не изненадува со квалитетна колекција на најквалитетните тренерки во градот! „ПРЕМИУМ ЕМ“ се наоѓаат во градскиот трговски центар „Глобал“ веднаш на приземје. Повелете и уверете се во врвниот квалитет, пристапните цени и секако, одличната услуга на вработените. Тимот на Струмица Денес со големо задоволство ви ги претставува новите колекции на тренерки во „ПРЕМИУМ ЕМ“:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: