strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ „АТЛЕТА ФИТ“ СО ПРОМОЦИЈА НА МЕСЕЧНА КАРТА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ!

Автор:

Датум:

септември 2, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 2, 2019

Категории:

Реклама

„Атлета Фит“ со промоција за месец септември! Месечна карта на неограничено вежбање за само 500 денари. Вежбајте со професионална опрема од светски познати брендови. За почетници следуваат и стручни совети. Летото заврши, да се подготвиме за наредното! Живеј здраво и спортувај.  „Атлета Фит“ се наоѓа веднаш позади „Тинекс“ или поточно на улицата „Васил Сурчев“бр.2.