Perdormire
Реклама

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „РОЈАЛ МАСАЖА“ Е НОВИОТ САЛОН ЗА МАСАЖА, ДЕПИЛИРАЊЕ И ЧУПАЊЕ ВО ГРАДОТ ВО КОЈ СТРУМИЧАНИ ЌЕ СЕ РЕЛАКСИРААТ И УЖИВААТ!

Home

„Ројал“ е името на новиот салон за масажа во Струмица во кој струмичани ќе може да уживаат и да се релаксираат. Доколку сакате да го закажете вашиот термин слободно може да ги исконтактирате на нивниот фејсбук профил со кликнување ОВДЕ или на телефонските броеви 071 497 022 и 077 691 979. Исто така, „Ројал“ ви нуди и една промотивна понуда која не се пропушта, односно по првата масажа во салонот добивате картичка во која ќе биде евидентирана првата посета во салонот, а после третата масажа, четврата е гратис. Потребно е на вашето второ и трето доаѓање во салонот само да ја носите картичката. Во склоп на салонот за масажа е понудено и чупање и депилирање. Повелете посетете ги и уверете се во нивниот квалитет. „Ројал“ се наоѓа на улицата „Балканска“ бр.16 во Струмица, на средина помеѓу хотел „Илиден“ и дистрибуцијата.

ФЕЈСБУК: https://www.facebook.com/royal.masaza

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ: 071 497 022 и  077 691 979

УЛИЦА: „Балканска“ бр.16