(ФОТО) НАЈГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА ВО СИТЕ HOME BY ALMAK САЛОНИ!

јули 10, 2019

⛱Најголема ЛЕТНА АКЦИЈА во сите #HomebyAlmak салони⛱

❗️Побрзајте по омилените парчиња мебел по супер намалени акциски цени

Нашите салони ќе ги најдете на следните локации:

📌Струмица – Индустриска Зона Василево

📌Тетово – ул.Илинденскабр.300

📌Штип – ул.Вељко Влаховиќ бр.3

📌Кавадарци – ул.Шишка бр.51

Ваш HomebyAlmak

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: