strumica denes logo

(ФОТО) ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ИНВЕРТАР ЗА ВЕСЕЛБИ НА ОТВОРЕН И ЗАТВОРЕН ПРОСТОР, ДОСТАВА И МОНТАЖА БЕСПЛАТНО!

Автор:

Датум:

јуни 12, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јуни 12, 2019

Категории:

Реклама

Ви треба инвентар за вашите најважни прослави за отворен или затворен простор? Тогаш го имате вистинското! Високи и ниски маси, декорирани столови, тенди и чадори. Доставата и монтажата се бесплатни. За подетални информации слободно исконтактирајте го следниот телефонски број во било кое време:072/604-909 (Viber/WhatsApp) или директно на фејсбук страницата со кликнување на овој ЛИНК