ФИРМАТА „ВЕГЕ САЛАТИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД МАШКИ РАБОТНИЦИ ЗА ВО ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА САЛАТИ!

јуни 12, 2019

Фирмата „ВЕГЕ САЛАТИ“ има потреба од машки работници за во погон за производство на салати. Плата и услови одлични! Телефон за контакт: 070 253 206

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: