Home

Perdormire
Реклама

ЕВРОТИП ОБЛОЖУВАЛНИЦИ: ДВОЕН бонус за ДВОЈНО уживање!

Home

Спортските обложувалници ЕВРОТИП не само што ја имаат најдобрата понуда за онлајн обложување, сега ги имаат и највисоките бонуси!

Сите новорегистрирани корисници на www.evrotip.mk кои за прв пат ќе уплатат средства на својата корисничка сметка ќе добијат бонус во висина од неверојатни 200%.

Секој корисник кој во текот на оваа промоција ќе направи нова регистрација и ќе уплати минимум 500 денари на својата сметка, ќе добие двојно повеќе за обложување со понудата на ЕВРОТИП.

Максималниот износ на бонус средства кој може да го добие секој корисник изнесува 6000 денари со максимален депозит од 3000 денари.

Се уште се активни актуелните начини на уплата на средства за онлајн обложување, а тоа можете да го направите:

-Преку електронско банкарство

-Директна уплата на сметка во банка/пошта
НЛБ Банка (210-0646227808-69)

Комерцијална Банка (300-0600001406-83)

Стопанска Банка АД Скопје (200-0029136835-67)

Стопанска Банка АД Битола (500-0000012184-44)

-Наскоро тоа ќе биде возможно и со кредитна и дебитна картичка!

Не заборавајте! Покрај бонусот од 200% при првата регистрација, ЕВРОТИП ви ја нуди и опцијата „Cash Out“, а добропознатиот бонус кој може да достигне и 467% во зависност од погодените натпревари, сега е достапен и при онлајн обложувањето.

Популарниот „Cash Out“ покрај онлајн, можете да го искористите како поволност и со секој уплатен тикет во било кое уплатно место, независно каде истиот е уплатен.

Промоцијата на бонусот за добредојде од 200% трае до 19.07.2020.

Не пропуштајте ја оваа прилика. Искоритете го бонусот и уживајте во обложувањето од својот дом или мобилен телефон само со ЕВРОТИП!