strumica denes logo

ЕКСТРА, БРЗ И ЛУКСУЗЕН ПРЕВОЗ ДО СИТЕ АЕРОДРОМИ ПО ПРИФАТЛИВИ ЦЕНИ!

Автор:

Датум:

јуни 17, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јуни 17, 2019

Категории:

Реклама

Екстра, брз и луксузен превоз до сите аеродроми по прифатливи цени:

-Скопје
-Софија
-Солун
-Приштина
-Белград
-Халкидики прв и втор крак

Телефон за контакт: 078 275 416, истиот телефонски број е достапен и на ВИБЕР 0038978275-416.