Home

Perdormire
Реклама

ДИКАТО БЕНД ВЕЧЕРВА ВО КОСМОПОЛИТ ВО СТРУМИЦА – ДА ЈА ИСПРАТИМЕ СТАРАТА ГОДИНА СО ЗАБАВА!

Home

Последниот викенд од старата година да го испратиме со добра забава. Вечерва во Космополит ќе гостуваат познатите Дикато Бенд со почеток од 21:00 часот. Повелете и уживајте!