strumica denes logo

ДЕНОВИ НА СРЕЌА ВО РИВЕРСОФТ: ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН ДО 70% КОИ ВАЖАТ ОД 15.08 ДО 17.08

Автор:

Датум:

август 15, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

август 15, 2019

Категории:

Реклама

😄 SMILEY DAYS – Денови на среќа во Риверсофт 🤩

🔵 Попусти на целиот асортиман до 70% 🔵

⭐ Важи од 15.08 (Четврток) до 17.08 (Сабота) ⭐

ℹ️ Нашите салони се наоѓаат во Струмица на бул. Ленинова 99 и Штип на Сремски Фронт 30 локација 13. За подетални информации контактирајте не на некој од броевите: Струмица 034 / 340-020 | 034 / 340 019 | 070 / 387-650. Штип | 032 605 605.

Ве покануваме да не посетите и да се уверите во најниските цени на пазарот во Македонија!

Со почит,

Риверсофт