strumica denes logo

БУГАРСКАТА СЕНЗАЦИЈА ГЕРИ НИКОЛ ВО САБОТА ДОАЃА ВО СТРУМИЦА ВО „АВАТАР“

Автор:

Датум:

мај 28, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 28, 2019

Категории:

Реклама

🅰️ватарци, оваа #сабота, бугарската сензација #ГериНикол, гостува на стејџот во 🅰️ватар!

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!