Home

Perdormire
Реклама

(ВИДЕО) РЕНОМИРАНИОТ ГЕРМАНСКИ БРЕНД ЗА ФОТЕЛЈИ ЗА МАСАЖА „CASADA GmBH“ ВО САЛОНОТ НА „ИНТЕР МЕБЕЛ“

Home

Почитувани со задоволство ве покануваме на презентација од реномираниот германски бренд за фотелји за масажа Casada GmbH. На презентацијата ќе можете бесплатно да ги испробате неверојатните масажи на фотелјите и преостанатите мали масажери од овој бренд со голем број на техники и автоматски програми. Исто така ќе се едуцирате за многубројните бенефити од масажата врз вашето здравје. Презентацијата ќе се оддржи во салонот за мебел Интер Мебел во Индустриска зона Дабиле, на датум од 20ти до 30ти април секој ден во период од 17:00 до 20:00. Контакт за закажување на термин 070/214-354 или 070/315-226 Искусете ја беспрекорната масажа со највисоко ниво.

Повеќе за брендот CASADA?

Брендот Casada GmbH, е етаблиран произведувач на уреди за масажи од германскиот град Paderborn. Casada е основана 2000 година, а моментално има продажна мрежа распространета во 39 зејмји на 4 континенти, а од 2018 година веќеи во Македонија.

Основно мото на компанијата е “Relax in style” што кажува за високите стандарди кои ги имаме поставено во поглед на задоволство на нашите корисници.

Која е нашата визија?

Casada е бренд со карактер и позитивна енергија. Нашата визија е да им служиме на луѓето ширум целата земјина топка и да уживаат во технолошко беспрекорните уреди за масажа. Иновативност, дизајн, беспрекорно знаење и искуство се карактеристиките кои не држат нас на врвот на светот помеѓу другите брендови од областа на фотелјите за масажа.

Modern living room with wooden shelf and details