Perdormire
Реклама

ВО ПЕТОК ДОАЃА УШТЕ ЕДНА ЅВЕЗДА ВО „АВАТАР“, ВО СТРУМИЦА ДОАЃА МИЛИЦА ТОДОРОВИЌ

🗣️ 🅰️ватарци, во #петок, ни доаѓа уште една музичка звезда од Србија, која своите почетоци ги прави на #ЗвездеГранда. Многубројните хитови и атрактивниот изглед се причините попради ги полни клубовите како од шала 😁

“Три чаше”, “Ти моје злато”, “Доза отрова”, “Иста ја”, “Авет”… И да не должиме многу 🙂 #МилицаТодорович со својот бенд ќе го крене клубот на нозе и ќе пееме цела вечер❗

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

📱Христијан – 072/261-702

📱Кате Атанасова – 078/755-328

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE❗