ОГЛАС: COFFEE BAR „LIFE“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ИЛИ МОМЧИЊА ЗА РАБОТА!

јуни 12, 2019

COFFEE BAR „LIFE“ има потреба од девојки или момчиња за работа. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:078 299 888

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: