Perdormire
Реклама

СТРУМИЧКАТА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА „АСTРАИОН“ ВРШИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ДО СРБИЈА, ХРВАТСКА, СЛОВЕНИЈА, ИТАЛИЈА И ОБРАТНО!

Home

Туристичката Агенција “ASTRAION TOURS” организира редовен автобуски превоз и испорака на пратки до Србија, Хрватска, Словенија, Италија и обратно.

Поаѓање од Струмица секоја Среда и Сабота;
Поаѓање од АLBA и PIACENZA секој Вторник и Петок;

Патувајте брзо,безбедно и удобно со “ASTRAION TOURS”

Информации и резервации во Агенција ” ASTRAION TOURS ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара ”Култура” и на тел. број📱070 643 492 ; 076 483 111 ;☎️ 034 609 209

📲 Viber Контакт Италија : 00393208122220 ; 00393204741407 ; 00393282677835