(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: Sleepshop by ALMERO во салонот на МЕБЕЛ 11 СЕПТЕМВРИ-2006!

мај 9, 2019

НОВО ВО СТРУМИЦА! Sleepshop by ALMERO во салонот на МЕБЕЛ 11 СЕПТЕМВРИ – 2006!

Овде ќе ги пронајдете најсовремените и најквалитетните душеци изработени со најдобрите природни материјали и најсовремени технологии во светот. Тие нудат и богата палета на производи од душеци со жичено јадро, душети со латекс, кокосови влакна и сл.

Посетете ги и одберете го вашиот комфорен душек за вашето тело секогаш кога одмарате!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: