Perdormire
Реклама

ВО НЕДЕЛА НА 20 ОКТОМВРИ ЉУБОМИР И НЕГОВАТА МУЗИКА ВО „OLD SCHOOL“ ВО СТРУМИЦА!

Со почеток од 21:00 часот во недела на 20 октомври ќе уживате во звуците на Љубомир и неговиот талент во „OLD SCHOOL“ во Струмица кој се наоѓа веднаш наспроти средното училиште „Никола Карев“. Даска мезе, вкусен чипс, добро пиво и музика е одлична релаксација за вас и вашето друштво. Затоа повелете и уживајте!