strumica denes logo

УСЛОВИ ОДЛИЧНИ: PIZZA BUCK’S HOUSE ИМА ПОТРЕБА ОД КАСИЕРИ!

Автор:

Датум:

јули 30, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 30, 2019

Категории:

Реклама

PIZZA BUCK’S HOUSE има потреба од работници со и без работно искуство, односно има потреба од касиери. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 420 180. Условите и платата одлични.