Home

Perdormire
Реклама

ТАКСИ УСЛУГА НАСЕКАДЕ ДО ВАШАТА ПОСАКУВАНА ДЕСТИНАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: ПРЕВОЗ ДО СКОПЈЕ АЕРОДРОМ, СОЛУН АЕРОДРОМ, СОФИЈА АЕРОДРОМ!

Home

Такси услуга насекаде до вашата посакувана дестинација во Македонија. Најниски цени во градот до аеродромот во Скопје, аеродромот во Солун и аеродромот во Софија. Телефон за контакт: 078 374 854

0038978374854 viber whatsapp